24

Vintervarmepotentiale

Så lykkedes det endelig og vi fik sendt vores bestilling af sted i retning af Tyskland. Både Oline og jeg skal have nye vinterdæk og de skal dælendytmig være af den slags, der varmer iskolde vintertæer. Det gør Bronx’ Tide. Vi kan begge mægtig godt lide dem, så der er to par på vej, men i to forskellige farver. Det er mig, der gerne vil have sandfarvede.

Oline har valgt den smukkeste, mørkebrune farve. Jeg er måske lidt misundelig, men forskel SKAL der være og de lyse her passer godt til resten af min vintergarderobe, så det skal nok ende med at passe rigtigt godt.

Støvlerne bliver sendt fra Tyskland og lander her snart. Det kan vi ikke være utilfredse med og allerbedst er de betalt med PayPal, så der er sikkerhed for, at vi ikke ender med at blive snydt.

Det top-super-absolut bedste er indersiden. Lammeuld. Rendyrket og uforfalsket lækkervarme. Mums, siger jeg bare. Vi mangler bare lige imprægneringen, men den står klar ude i skoskabet. Hep!

Støvlerne ledte vi længe efter. Vi havde faktisk fundet dem til 125 euro per par, da vi pludselig fandt dem hos butyk.de, som kun vil have 75 euro for dem. Vi sparede altså lige 33% og fik støvlerne til næsten halv pris. Ah, som vi kan lide den slags handler og så blev der da lige lidt ekstra til julegaverne.

Støvlerne må for øvrigt gerne komme i morgen.

Du vil sikkert også kunne lide