87

Gensyn med en julidag for længe siden…

Oline skulle bruge et foto til en skoleopgave. Et foto fra en ferie for længe siden.

Jeg vil ikke påstå, at jeg har sirlig orden i vores digitale billeder, men sådan rimeligvis – hvis man altså kan skyde sig ind på et årstal og en cirka årstid. Så går det an. Det gjorde det også i dag, hvor hun fandt præcis det billede, hun eftersøgte. Jeg fandt til gengæld en hel masse flere. Dejlige fotos fra dejlige øjeblikke med alle dem, jeg elsker. Nogle af dem, jeg har elsket, er her ikke længere. Derfor har jeg ikke brugt meget tid på billederne. Smerten har været for stor, når jeg genså dem. Savnet blev alt for nærværende. Jeg havde vist brug for at hele, inden jeg igen kunne kigge billeder.

I dag kunne jeg. Jeg fandt de dejligste billeder. Billeder, som fortæller om så utroligt mange stunder fyldt med lys og lykke, glæde og grin, sjov og ballade og også billeder af alt det, der ligger der imellem. Et af yndlingsbillederne fandt jeg pludselig.

Det af Sander, der tager sig en sommerlur.

Vi er ved den franske Riviera. Vi bor i et fantastisk hus, som ligger en stenkast fra Middelhavet og vi elsker det. Vi hygger os med alt det, man skal hygge sig med, når man holder ferie. Og så finsoves der, når man har lyst til det. Det havde Alexander denne eftermiddag.

Jeg kan stadig huske, da jeg lidt senere gennem det åbne vindue kunne høre ham ligge og klukke for sig selv. Han var vågen og veltilpas. Han hyggede sig og havde det så dejligt, når vi havde tid til at være sammen 24/7, så han nød vores sommerferier. Han var ikke den eneste.

Det var dejligt at finde det billede. Jeg savner ham frygteligt, men hvor er jeg taknemmelig for, at jeg fik lov til at være hans mor.

Du vil sikkert også kunne lide