40

Så er der uld til alle…

Så skal jeg ellers love for, at der kom højlandsuld til lageret. Hold nu da op, som der kom uld. Uld i kassevis. Uld i de smukkeste farver. Nye farver. Flere farver. Fantastiske farver.

Jeg hjalp med at pakke ud. Åh, som jeg forelskede mig. Hele tiden og om igen. Det er da ikke underligt, vel?

Mens Kenneth var travlt optaget af at pakke de sidste kasser ud, gik jeg i gang med at hamstre. Uden at blinke. Uden at skamme mig det mindste. Uden mådehold.

Endelig var der lidt fordel ved at bo sammen med ham garnhandleren ;-)

Jeg har forsynet mig. Jeg er fuld af idéer og tiden er alt, alt for kort. Sådan er det, men jeg synes også det er rart at vide, at hele vinterens garnforbrug allerede står på hylderne nu og det i snorlige rækker. Jeg kan bare gribe ud og tage for mig af de smukke farver. Sikke en rigdom. Jeg er meget, meget heldig :-)

Nå ja. Betalingen skal falde prompte. Jeg skal ind og pakke. I en fart. Nu!

Du vil sikkert også kunne lide