11

Istid

I dag er fyldt op med arbejde af den ene og den anden slags. Det hele er i egen tjeneste og til egen fortjeneste. Et udkomme skal alle helst have. Vi kæmper for vores herhjemme. Vi vil gerne selv. Personlig frihed og uafhængighed er målet så længe det overhovedet er muligt. Sådan er det nok for de fleste.

Nogle er ikke lige så heldige, som vi er. Dem sender jeg en venlig tanke, mens jeg finder vej ind til verdensfirmaets pakkebord. I dag vil jeg pakke en stak Garnblomster. I forlængelse af det arbejde ligger der ude i bilens bagagerum to sorte sække fyldt til randen med lækkert uldgarn. I Aabybro ligger et lager for Varmestuestrik. De skal have sækkene med garnet, så det kan forvandles til varmt strik til de, som mangler. En lille, men fin forskel at gøre på en onsdag, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide