7

Søndag formiddag, ro på…

Morgenhimlen varslede regn, så jeg tog et par skåle med og endte nede bagerst i haven, hvor jeg plukkede hindbær og ribs, inden regnens komme. Det er kedeligt og trist at stå i mudder og plukke af våde buske, så det skulle gøres inden det hele bryder løs.

Morgenbær

Hindbærrene skal forvandles til hindbærmuffins med chokolade. De er gode at have liggende i fryseren, når der er gæster hele ugen. De kan tages frem i et ruf og så smager de skønt. Jeg må vist have gang i bageriet om lidt.

Ribsene er der ikke lagt planer for. De får lov at stå lidt, for måske kommer en idé forbi og ellers kan de ribbes og kommes i fryseren til en anden god gang. Der kan laves rysteribs af nogle af dem, så måske en portion kommer med op til mor, som lige skal have et visit i løbet af dagen. Hun har fortsat smerter og er ikke i stand til at lave mad selv, så hun må døje med mine kulinarisk begrænsede evner, men hun klager heldigvis ikke.

Jeg vil fatte mel, sukker og hindbær og komme i gang nu. God søndag derude.

Du vil sikkert også kunne lide