54

Sitrende erindringsfølsom

Skrøbelig som i skrøbelig. Det er mig. Jeg har vandet så mange høns i dag, at de fleste er druknet.

I dag var tid for en forundersøgelse, inden jeg skal opereres for den cyste i halsen, som Lone for et stykke tid siden opdagede under en kaffepause på kontoret. Jeg var slet ikke klar til et gensyn med sygehuset, når jeg ikke kunne gemme mig under tolkekappen. Slet ikke, som i overhovedet ikke og ude af stand til at kontrollere noget som helst brød jeg sammen den ene gang efter den anden. Uden anden grund, end det var lige her og i disse dage, at vi mistede Alexander.

Der er simpelthen hud, som endnu er alt for skrøbeligt, kan jeg konstatere.

Lad os bare sige, at jeg har været rigtigt skidt selskab i dag. Og har overrasket mig selv. Så hudløs synes jeg jo slet ikke, at jeg er. Altså undtagen på sygehuset. Åbenbart.

Nu har jeg SÅ meget brug for en lur.