25

Umaro i babystørrelse

Jeg nåede kun lige at strejfe strikketøjet, inden jeg blev shanghajet til en stroppetur i verdensfirmaet. Det er så meget i orden, men der var så til gengæld noget at glæde sig til, når jeg om lidt ender i sofaen med strikkepindene mellem hænderne…

Jeg strikker på Umaro i størrelse baby. Garnet er Kenneths Blackhill Højlandsuld i farven Isblomst. Det folder sig smukt ud, kan jeg allerede se.

Jeg strikker i dobbelt garn og på pind 4½, hvis jeg husker korrekt. Det er i hvert fald et stykke strik, som kræver lidt koncentration og det er udmærket med lidt til hjernevindingerne. Måske ender det med, at jeg lærer udenad, men der er jeg altså ikke endnu.

Jeg har lavet tæppet, så det kommer til at passe vældig godt som barnevognstæppe. Altså ikke alt for stort, men til gengæld let og lige til at svøbe omkring det ønskebarn, som tæppet her er tiltænkt.

Der er et stykke vej endnu. Ikke alene med tæppet, men også med den lille baby. Sikke et held, at det er sådan.

Du vil sikkert også kunne lide