41

Hun har en drøm

Oline vil klippes. For alvor. Hun har langt, krøllet hår, som omtrent når hendes smukke ende. Lidt endnu.

Der er bestilt tid. Til os begge altså. Det bliver rigtigt hyggeligt, tror jeg.

Først lidt striber til moderen og så en klipning til barnet. Vi snakker ikke om en studsning, men en klipning som i K O R T H Å R E T !

Jeg siger ingenting, men jeg tænker en hel masse. Jeg elsker Oline uanset hårets længde. Jeg husker stadig de smukke og fantastiske krøller, hun kan præstere, når hun har kort hår og jeg husker hvor brændende hun ønskede sig langt hår, som kusine Jasmin. Sådan blev det. Det tog ti år. På næste onsdag tager det vel Trine ti minutter at forvandle manken til en kort brus.

Det bliver dælensprøjtemig spændende og jeg har Kleenex klar. Og trøst til hele natten. Hvis altså…

Du vil sikkert også kunne lide