17

Beriths Indiske Julemarked på Nordkraft

Klokken 13 lukkede jeg kontoret ned for weekenden. Den var længe ventet, så det tog ikke mange sekunder at komme i overtøjet og af sted ned til Friis, hvor jeg havde sat Hanne i stævne. Nemt og glat gik det. Der er 3 timers gratis parkering i Friis og til at finde hinanden tillige med, så det tog ikke mange minutter, før vi var på vej ned til Nordkraft og Beriths Indiske Julemarked.

Ah, som det var godt. Og festligt. Og farverigt fristende…

Den neonorange stjerne endte herhjemme, hvor den nu hænger og sender kække stråler i alle retninger i et mørkt, men hyggeligt hjørne af mit arbejdsværelse. Den er glimmerdekoreret, men det ses ikke om natten, hvor alle katte er grå og stjerner ligeså. Næsten.

Der var bånd, glaskugler, dekorative småting, smykker, sølvskeer, lysstager og sarier. Der var kjortler og silketunikaer i de smukkeste farver og materialer. Der var de smukkeste og mest fantastiske sengetæpper og der var et HAV af smukke, forskellige og fristende tørklæder for enhver smag. Der var de fineste, indiske tasker og der var stribede net, man ikke kan leve uden. Der var så meget smukt og farverigt Indien, at man slet ikke kan vælge for det allerbedste er jo, at Berith nærmest forærer det hele væk. Priserne er fantastiske!

Jo, jeg lod mig også friste i år. Det fineste af det fineste og knaldrøde tørklæde med pailletter, håndbroderier og lyserøde kanter måtte med hjem. Kæmpestort er det og ikke mindst helt igennem fantastisk. Håndarbejde. Til absolut ingen penge. Sammen med stribede, festlige net og pynt til det juletræ, Oline lige har gjort klar til weekendens gæstebud, endte det med at blive årets indiske islæt.

Må jeg på det varmeste anbefale dig en tur ind forbi Beriths Indiske Julemarked på Nordkraft. Du kan nå det endnu og der er de smukkeste gaver til dine veninder, din mor, din søster, din far eller ham den smukke, du drømmer om hver nat – og alt sammen til absolut rimelige priser.

PS – Hanne og jeg har storhygget og det var lige, hvad jeg trængte til. Ah, som det lige fyldte glædesdepotet helt op :-)

Du vil sikkert også kunne lide