18

Lyserød Lørdag

Jeg får mange og ind imellem temmelig spøjse og svært gennemskuelige henvendelser i løbet af en uge. Nogle af dem er spørgsmål, som er nemme at besvare. Andre er spørgsmål, som er vanskeligere eller så tidskrævende, at jeg må springe dem over med en høflig tilbagemelding om, at jeg desværre ikke kan finde tiden.

De kan også – og det sker oftere og oftere – handle om, at der er mennesker, som er interesserede i at få reklame/taletid/spotlight/omtale på min blog. Det kan jeg godt forstå. De får en næsten ubetalelig eksponering her. Der kommer rigtigt mange mennesker forbi i løbet af en dag. Det er et godt sted at promovere og profilere, men jeg lever stadig efter devisen, at det skal gøre godt og ikke ondt, så langt de fleste får et høfligt afslag.

Ofte er jeg ydermere så fornærmet på min intelligens, at jeg skummer af raseri. Jeg tager det meget personligt, hvis man undervurderer min evne til at vurdere om et tilbud er rimeligt eller latterligt og nej, der går ikke en hårfin grænse. Den slags er til at tage og føle på og man banker forgæves på her, hvis man ikke tager mig alvorligt. Jeg vil til gengæld altid bruge pladsen i det, jeg anser som, den gode sags tjeneste. Den gode sag kan være så mange ting. I dag er den cupcakes…

I morgen er det nemlig Lyserød Lørdag og Aalborg midtby byder på forskellige arrangementer. I den anledning modtog jeg en mail…

Jeg ved godt, at det er meget at bede om, men vi håber lidt, at du vil være med til at reklamere lidt for et lokalt arrangement.

Lørdag d. 8. oktober 2011 vil Line, Kristine, Bitten, Camilla, Anna og Sabina være at finde i Kræftens Bekæmpelses telt på Nytorv i Aalborg.
Her vil de sælge cupcakes fra egne køkkener og alt hvad de tjener vil gå til Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde med brystkræft.

Jamen det vil jeg og jeg vil ønske jer rigtig god held med det hele. Godt gået!

Du vil sikkert også kunne lide