15

Hvad sker der lige?

Folket™ er jo splitterravende juleforstyrret! Helt derude, hvor alting omtrent suspenderes på grund af jul OG vinterglatte veje og ingen løfter så meget som et sirligt formet øjenbryn, når der køres over for rødt endsige gider hidse sig op over at blive kørt ned af vilde horder af indkøbsvogne bevæbnet med iltre fædre og skrigende børn.

Vi var nødt til at tage en tur i Storcentret. Det gik sådan set også nogenlunde fornuftigt, indtil vi var ved at forlade etablissementet. Pludselig blev jeg omtrent væltet af en familie, som var midt i et større skænderi. Under armen havde faderen en kasse clementiner… som han i ren og uforfalsket julearrigskab kastede rundt med, da han ramte MIDT PÅ MIN ALBUE, så hvis du så en FURIE, der skældte ualmindelig vredt og meget, meget højt, var det mig! Hold nu op, som han lige så godt kunne have revet ledbåndene i albuen over med med tænderne. Det gjorde da herrenas og nu har jeg så en albue, som er lettere hævet og absolut ikke til pæn brug.

Jeg HADER, når folk smider fornuften i stedet for at tage den pause, de så tydeligt har haft brug for i mere end de to splitsekunder det tog, at gøre mig helt svedt ved tanken om sidste gang, jeg havde ondt i albuen.

Det er nu, jeg råber “RØV“!

Du vil sikkert også kunne lide