16

Så er det jul… om et øjeblik

Sidste arbejdsdag inden juleferien. Angora om albuen og pebernødder i tasken. Jeg er klar til de sidste timer, inden Lisbeth og jeg kan lukke kontoret for 2010.

Det bliver hyggelige, herlige timer med grin og sjov, er jeg sikker på. Stille bliver de sikkert også, for vi er vel omtrent snart de eneste, som sidder på pinden. Det er bare i orden.

Jeg mangler kun gaverne til Kenneth. Eftermiddagen rækker fint til dem, så jeg tror endelig på, at det hele ender med at lykkes. Også uden månedslang forberedelse, tonsvis af hjemmebag og sylterier. Anderledes, men udmærket, kan jeg konstatere. Sådan kan det også gøres.

Juleferien kommer tilpas i år. Mere end tilpas faktisk. Du ved slet ikke, hvor meget jeg glæder mig til den. Meget! Til ingenting, spil, sjov, bøger og forhåbentlig strik. Og til at vide, at ingen strander på motor- eller landeveje juleaften, men når frem til de, som elsker dem, hvis det er målet.

God og julevenlig torsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide