18

Søndag skal ligne søndag

I dag er lyset her. Solen er fremme og kaster et formildende skær over isen og de pletter af grim have, tøvejret afslører. Sikke et held, for det er ikke kønt derude. Til gengæld er der is. Overalt. Vendepladsen ligger for enden af én lang glidebane. Find skøjterne frem, for der er basis for lidt ræs derude. Gad vide, om vi overhovedet kan komme ud herfra med hjul på. Jeg kan være i tvivl.

Jeg vil vist gerne ud i verden. Ud at sidde i bilen. Stille ro og et strikketøj. Nyde udsigten og lade snakken flyde. Ingenting og alting foregår der på sådan en tur, så den er en af yndlingene. Skulle det vise sig, at jeg ikke får min søndagstur, er der masser af praktiske opgaver, som kan løses. Og lidt af de sjove…

Søndag står stadig åben, vaskemaskinen snurrer og arvingen sover endnu. Her dufter af kaffe. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide