32

Ah, det er lørdag

Min bestilling hos Isager gik tilsyneladende aldrig nogensinde mere igennem, end de ikke har sendt de to bøger, jeg glædede mig grumme meget til. Jeg lokkede Kenneth med en køretur i Alphalfa (ved rattet og med enevældig ret til rørepinden) og så gik turen ellers ind til midtbyen. Først en tur om posten, for der var pakker, der skulle sendes ud til garnglade  mennesker over det ganske land. Den slags tager han ikke let på, så det skulle klares, før der var plads til lidt sjov.

På Boulevarden sneg jeg mig ud af bilen og løb ind i Designvækstedet, hvor jeg kunne konstatere, at jeg ikke var den eneste, som gerne vil eje de før omtalte bøger. De havde kun to udstillingsmodeller tilbage, men jeg fik lov til at købe dem og det er jeg umådelig glad for. Der er altid så fin og dejlig betjening derinde.

Fibre fik de ikke solgt til mig, men det er der jo indlysende grunde til, når vi ellers bevæger os i præcis den type garn. Jeg har jo en mand, som er lagerførende. Det er også dejligt.

Efter det hurtige snigløb tværs over Boulevarden, gik turen til den anden ende af byen for at proviantere lidt til weekenden. Langtidsmørnet kalvefrikassé med gavmilde persilledrys, vildmosekartofler og godt, groft brød ser ud til at blive aftenens menu og jeg er ikke utilfreds. Morgendagen bliver noget med pasta, spinat og måske lidt fisk. Så er det på plads.

Jeg endte med et par magasiner til at forsøde lørdagen ud over de to, nye strikkebøger, som ser ud til at give gode timer med strikkepinde, garn og øvelsen at forstå en Isager.

Der er strik i begge bøger, som vil akkompagnere min nye Ibenholtbroche, endnu en julegave fra Kenneth, på smukkeste vis. Jeg er vist nødt til at slå op til et eller andet, kan jeg mærke. Snart, men først varme bagels, lun leverpostej, oste og knasende kiks.

Lørdag er god ved mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide