15

Endelig fredag

Det blev en dejlig dag i går. Masser af snak og hygge, kager og garn. Masser af Olines lektier. Hun er så sjov og i går skulle hun lave matematik. Det gik ikke stille for sig, kan jeg hilse og sige. Vi andre (Lone og jeg) var godt underholdt undervejs, mens vi svingede strikkepindene og ind imellem måtte agere moralsk opbakning. Sikke jeg hyggede mig med sådan et par dejlige kvinder om bordet :-)

Midtbyen mandag morgen, inden butikkerne åbnede.

Det er allerede fredag og endelig fredag. Det har været en uge, som har budt på alt muligt skrammel, men også på et par arbejdsdage, som næsten føltes normale. En uge, som har været fyldt med alle følelser fra den ene yderlighed til den anden. En udmattende uge. I eftermiddag falder jeg sikkert sammen og punkterer, men kun for nogle timer.

I morgen venter en udflugt. Vi skal se en af yndlingskunstnerne, Ella og jeg. I Randers. Vi gider rigtigt godt og jeg glæder mig. Alphalfa og jeg skal luftes. Yeah!

Må du få en helt fantastisk fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide