26

En regnvåd, dejlig tirsdag i maj

Det ligner heldagsregn udenfor, men jeg elsker regnvejr og det er blevet arbejdsdag igen, så det gør ingenting ud over at gøre pladsen på kontoret ekstra hyggelig.

Arbejdsugen er overkommelig. Tirsdag og torsdag. Man skulle vist lige kunne overkomme det, tænker jeg, mens jeg nyder dagens første kop kaffe. Den skal holde til sidst på eftermiddagen, hvor endnu en venter. Indtil da drikker jeg te. Jeg bryder mig ikke om kaffe, som er brygget på almindelige kaffemaskiner. Det bliver bittert og kald mig bare sart, men så undværer jeg hellere. Te elsker jeg, så det er ikke noget stort offer at skifte mellem de varme drikke, mens jeg nyder Lones gode selskab. Der skal grines, skal der!

I eftermiddag venter en stak vasketøj, lidt pakker, som skal pakkes og en stak gode idéer, der skal sorteres.

Der er nok at glæde sig til på sådan en regnvåd tirsdag i maj. Må din blive god :-)

Du vil sikkert også kunne lide