12

Torsdagsoverraskelser

DSB’s gamle vandtårn fra 1902. Vandtårnet ligger i dag et stykke inde i Kildeparken klemt op ad et nyt parkeringshus på Aalborghallens parkeringsplads.

Dagens arbejde foregik ude i byen og derfor passerede jeg både parker og mere end en fristelse både på vej ud og på vej hjem igen. Ud holdt jeg mig i skindet, men hjem røg der altså lidt ind under “det her kan jeg da ikke leve uden på ferien“, så derfor var jeg svært tilfreds, da jeg returnerede til kontoret. Nu er der vist ikke meget mere, jeg kan påstå mangler til den forestående sommerferie. Det skulle da lige være en bog eller to mere.

Kenneth har også handlet ind til ferien. Han har købt en ny bil. Ikke ny som i ny, men ny som i anden end den, jeg troede, vi skulle køre til Provence i. Sådan kan man snildt gå hen og blive overrasket sådan en mild torsdag i juni, hvor man egentlig er overbevist om, at der er styr på det meste. Nu har vi plads til en lilleskole på bagsæderne og det har vi jo også rigtig meget brug for, som Lone sagde ;-)

Undervejs i dagens opgaver og overraskelser kom så også besked om, at både Olines og mine briller lå klar. Nu er jeg så gået i gang med at øve en glidende overgang. Brillen har den glidende overgang, men jeg mestrer den ikke endnu. Ikke elegant i hvert fald, men jeg er sikker på, at jeg snart har kørekort til det også og nu er det tid for egenforkælelse, inden jeg skal i gang med at pakke til to dages inspirerende samvær med alle mine kolleger fra det ganske land. Der er nok, jeg kan glæde mig over og til.

Du vil sikkert også kunne lide