17

En fredag fyldt med alt det sjove og det gode…

Denne fredag skal jeg tolke, arbejde på kontoret og hygge med Lone. Jeg skal hente Oline, som har været på tur med sin skole og garanteret er træt og fyldt op af sjov og ballade. Jeg glæder mig til at se hende og jeg håber, at hun har haft det godt. Jeg har intet hørt. Det er gode tegn.

Denne fredag skal vi også til frisøren. Oline og jeg. Inden skal jeg have taget en fornuftig beslutning om mit hårs fremtid. Fristelsen er kort, men alle omkring mig skriger nej, så måske de bedst kan lide den nye, blide Liselotte, som voksede frem i takt med, at håret fik længde? Det er min fornemmelse. Jeg kan også godt lide hende. Hun får plads til at være blød og blid. Hun bander mindre end den gamle Liselotte og hun giver sig selv lov til at være, som hun har lyst til. Hun skal ikke holde sammen. Hun skal bare finde sin plads, men hun er stadig en af de mest rå personer, jeg kender. Hemmeligt, for ingen tror det, men jeg ved det. Okkedog.

Det regner. Endelig skal vi også smage mosten her i nord. Det må være i orden.

Må din fredag blive lige akkurat tilpas våd :-)

Du vil sikkert også kunne lide