11

Lørdagslys udsigt

Tjørnevang er stille denne formiddag. Oppe i den anden ende af huset har jeg et par teenagere liggende, som sover i uforståelige evigheder og her i min ende ligger manden i mit liv under den varme dyne og sover skønhedssøvn. Han er også imponerende god til at sove, når han en sjælden gang får chancen. Det gør han i dag. Jeg vækker ham ikke. Han fortjener at sove længe. Mit køkken mangler kun detaljerne og en grundig rengøring nu. Det er mest hans fortjeneste.

Jeg nyder stilheden. Kaffen er indenfor rækkevidde, radioen underholder og jeg har fundet hækletøjet frem. Snart er jeg i mål, men jeg vil gerne, at det farverige tørklæde er langt. Rigtig langt, så jeg klør på, for jeg vil ikke begynde den tiltrængte rengøring, før resten af huset er oppe. Ventetiden er godt investeret i striber, tænker jeg, mens jeg glæder mig til at nå i mål med køkkenet.

Lørdag skal nok blive en fantastisk dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide