55

Enden er ikke nær. Den er nået. Endelig…

Tørklædet bliver ikke en snus længere. Nu ryger det til et blidt skyl i vaskemaskinen. Når det er tørt, skal det vælte efteråret omkuld.

Tørklædet er hæklet i Kenneths lækre Blackhill Højlandsuld i alverdens farver. Rester af tyndt uldgarn kan bruges efter forgodtbefindende, tænker jeg og mønstret er 4 stangmasker i sidste mellemrum fra den forrige rækkes 4 stangmasker hæklet i den forrige rækkes 4 stangmasker… o.s.v. Måske kan du gætte dig frem eller afkode fotoet herunder. Jeg forklarer skidt, men er god til at vise det ;-)

Jeg har ingen anelse om hvor meget tørklædet vejer eller hvor langt det er. Det er langt nok og vejer tilstrækkeligt, men i virkeligheden er det jo lige meget, for det her er sådan en resteting, som kan forsøde efteråret. Man kan jo i princippet bruge alle slags garn. Mit er et hit. Jeg ved det :-)

Du vil sikkert også kunne lide