6

– at lade fysikken beramme tidspunktet

Nogle dage skal man bare kapitulere. Sådan er mandag for mit vedkommende. Jeg er endnu ikke i stand til andet end at lade fysikken beramme tidspunktet for, hvornår jeg igen kan færdes uden fare for at vælte verden.

Jeg troede, at jeg forlængst var i vigør igen. Jeg troede, at det var mig, der skulle være med til at rydde og rengøre Feddet og starte ibrugtagning, inden weekenden var omme. Jeg troede, at jeg skulle bage brød til den kommende uge. Jeg troede, at jeg skulle komme i bund med vaske- og strygetøj. Jeg troede så meget …

Tallerkener

Jeg har ondt i ørerne. Jeg er forkølet. Jeg nyser i ét væk og Kleenex får tilført solide mængder likvider i det nordlige Europa for øjeblikket ligesom Pukka tjener gode penge på at lave nogle af de teer, jeg har lyst til for øjeblikket.

Herdagsstrik

Spegepølse

Hverdagsstrik

Ind imellem finder jeg lidt kræfter til en spegepølsemad eller jeg strikker måske en maske eller to, men det er sølle og ikke særligt produktivt at være syg.

Jeg hører elendigt og derfor fungerer jeg for øjeblikket som hus-nar. Det er utroligt, hvad jeg kan få ud af selv simple informationsudvekslinger. Kenneth og Oline er ved at dø af grin, når jeg ind imellem – med et vantro udtryk i ansigtet – gentager noget (jeg tror), de lige har sagt. Banaliteter kan starte store, internationale kriser herhjemme for øjeblikket, for jeg hører, som vinder blæser og det gør den jo i dag.

Vinden bestemmer, at huset knager, at Oskar ikke er meget for udeliv og så bestemmer den, at det for alvor kan testes, om det hjalp med gummifugerne på Feddet. Jeg skal hilse og sige, at det virker, for jeg gik derud for et øjeblik siden, da jeg huskede, at det var oplagt at tjekke. Listerne har gjort præcis, hvad vi håbede på. De har givet et hus, som nu er varmt på et øjeblik, når bare solen skinner. Måske de giver et meget varmt hus senere på året, men vi har muligheden for at åbne huset helt op på to af siderne, så jeg tror bestemt, at det er noget af det bedste, vi har gjort i år. Jeg glæder mig til, at vi skal tærske langhalm på sommeren. Det skal vi nemlig! :-)

Du vil sikkert også kunne lide