33

Måske du hader dem, men jeg elsker dem altså

Mens jeg bruger tid på at trøste en forkommen fysik, kan jeg lige vise søndagens bedste kup. Tre fade eller skåle alt efter temperament af Wiinblads smukke sort/hvide skriblerier. Nogle hader dem. Jeg elsker dem.

Måske du hader dem. Så er der flere til mig. Måske du elsker dem. Så kan du jo prøve at køre forbi Carls Antik i Als, for han har en jævn samling af Wiinblad, men desværre ingen vaser for øjeblikket. Heller ingen urtepotteskjulere. Begge dele må jeg beundre, når jeg besøger mor. Der står det hele til daglig glæde. I mit køkken står nu de tre smukke skåle. De er selvfølgelig allerede taget i brug.

I dag bliver en stille dag. Rekonvalescens kaldes det. Min krop bruger energi på at hele. Udenfor trommer regnen. Min dyne frister.

Du vil sikkert også kunne lide