6

Morgenstrik

Onsdag starter med morgenstrik. Det er vel min form for morgengymnastik. Det giver mig en dejlig start på dagen, at kunne sidde en halv time mens masker sagte glider fra pind til pind.

Strik giver mig ro. Strik er med til at lade mig finde fodfæste i en kaotisk tid. Strik sørger for, at jeg hele tiden har noget, jeg kan lide at gøre. Det er vigtigt for mig.

Onsdag starter med morgenstrik. Det er vel min form for morgengymnastik. Det giver mig en dejlig start på dagen, at kunne sidde en halv time

Honning

Lige nu strikker jeg Honning fra Lene Holme Samsøes bog Egostrik. Jeg strikker i noget garn, der har ligget alt for længe og ventet på, at jeg fik den rigtige idé. Et garn, der er kommet i en af de skønne sendinger blandet, vi ind imellem er heldige at finde i Garnudsalg.

Jeg er ret sikker på, at det er Lana Grossas Cool Air, jeg strikker i. Garnet er uden label, men jeg kan kende det og det er blødt og i en dejlig farve, som jeg ellers ikke er kendt for at bruge. Til gengæld har jeg jo lovet mig selv, at jeg skal udfordres på farvesiden, så det eksperiment må denne nok være en del af.

Onsdag starter med morgenstrik. Det er vel min form for morgengymnastik. Det giver mig en dejlig start på dagen, at kunne sidde en halv time

Jeg forelskede mig for længe siden

Modellen er så fin og jeg forelskede mig i den, i samme øjeblik jeg bladrede bogen igennem. Man kan vel godt sige, at det så er på tide at komme i gang …

Den er skøn at strikke. Det første stræk, hvor man strikker hele skødet, var en forholdsvis langsommelig affære, men det blev aldrig rigtigt kedeligt, for der er jo det smukke mønster og derfor sker der hele tiden noget nyt.

Pindene er lange, men det gik altså pænt stærkt alligevel.

Onsdag starter med morgenstrik. Det er vel min form for morgengymnastik. Det giver mig en dejlig start på dagen, at kunne sidde en halv time

Ærmestrik på kort rundpind

I går kom jeg i gang med ærmerne. Jeg startede ud med magic loop, men kunne hurtigt mærke, at det irriterede mig. Jeg gik i skuffen med strikkepinde og fandt hurtigt, hvad jeg søgte; en af de korte ærmepinde. De er kun 40 centimeter lange og jeg er ikke altid fan af dem. De giver mig ondt i hænder og fingre, fordi jeg knuger dem. Alligevel måtte det lige prøves.

Det er gået fint. Jeg er i mål med første ærme og halvvejs med nummer to.

Snart kan jeg samle alle dele og så tager det sidste stykke ikke lang tid, er jeg sikker på. Snart er der en lang cardigan til de lyse forårsaftener, som allerede nu lokker og trækker i mig, for at komme ud at gå stille aftenture i mørkningen.

Om lidt er den nye Honning tilstrækkeligt overtøj. Det glæder jeg mig til.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide