28

Travl med travl på og så det løse…

Der er så meget fart på alting lige nu, at jeg ikke kan følge med. Jeg prøver og jeg mærker, at jeg snart må give op og lande, hvor jeg når at finde fodfæste, inden jeg falder. Det er skidt, men jeg gør mit bedste for at huske, at jeg rent faktisk skal trække i nødbremsen, inden det er for sent.

Det ærgrer mig, at det er sådan lige nu, men hjertebanken fortæller mig, at skal passe på Liselotte. Nu er der dømt fyraften efter en følelsesladet morgen og en kort, men intens arbejdsdag inde hos chefen. Jeg kan ganske simpelt ikke mere, men har truffet beslutning om, at jeg er fritaget for enhver hjernebelastende aktivitet resten af dagen. Det inkluderer også at finde på aftensmad, vaske tøj og rydde op. Pause!

Mens jeg holder pause, vil jeg gerne dele den smule af julen, jeg har nået indtil videre. Min neon-orange julestjerne fra Indien er kommet op at hænge. Jeg købte den af Berith på Nordkrafts julemarked sidste år og jeg elsker den. Den er fantastisk og den gør mig glad. Måske gør den også dig glad.

Jeg har lige én aftale, inden pausen. Om et øjeblik skal der vinterdæk på min lille bedstefar-automobil. Ja, jeg kører fornuftigt nu og kigger i stedet langt efter Alphalfa. Vi skal ikke tale om det. Jeg øver mig i at blive voksen. Det er svært, synes jeg og dørtræk kan jeg glemme alt om. Jeg ved det! Tro mig… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide