15

I god ro og orden…

Så ramte weekenden. Og stormen kulminerer i raseri. Det er passende. Der bliver sat massivt punktum for enden af denne uge. Slut!

Jeg brygger kaffe, tænder stearinlys og nyder, at jeg har huset fyldt til randen med dejlige mennesker, sød hund og rene flader. Jeg har lovning på, at andre bager Madam Mangors Vanillekranse i morgen (mange!), så jeg kan få fundet lyskæden frem og i god ro og orden få den hængt op på bjælken i køkkenet, hvor den plejer at hænge.

Når stormen igen går lidt på retur, vil jeg tage Kenneth med ud for at handle. Vi vil have det nemt, så rugbrød, ost og pølse bliver hovedrolleindehavere, når aftensmaden engang sættes på bordet. Måske vil jeg lokke Kenneth til at servere en tår glögg eller to og så vil jeg ellers lade sofaen omslutte det, der engang var mig, men lige nu føles som noget, der trænger til udskiftning. Det skal gøre godt.

Stille, fredelig og kærlighedsfyldt fredag aften til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide