28

Lidt magelig er man vel altid…

Solen har skinnet glimtvis i dag. Det er ikke ringe. Man kan blive glad helt ned i maven af sådan en stråle, der lige lyser op og giver fornemmelse af lys og velvilje.

I dag nåede jeg også hjem omkring og spise en hurtig frokost, inden jeg måtte ud i verden igen. Tænk engang, at jeg fik fornemmet dagslys. Det sker ikke ofte for øjeblikket.

Jeg forventede også en glad og begejstret modtagelse, men der kom ingen Oskar. Han er blevet ældre og magelig. Ikke en lyd var der. Der var bare helt stille.

Til sidst fandt jeg ham oppe i sofaen, hvor han – som han plejer – var i gang med at ligge en mine puder død. Om jeg forstår, at han ikke foretrækker lammeskindet, som er lagt på hjørnet for lige akkurat hans skyld. Og lidt mine sofapuders, men sådan er det altså ikke. Han vil ligge som Prinsessen på ærten og vælger derfor hellere risikoen for at falde ned af puden, end den sikre, bløde udvej med en magelig placering på skindet.

Faktisk irriterede det ham grænseløst, at jeg ville tage billeder. Han sov. Han gad knapt åbne øjnene til en start. Til sidst blev jeg alligevel for irriterende og han rejste hovedet fra puden, men ikke uden at ligne en, der i den grad lider under, at han er endt i en familie med tåber.

Jeg kan have det på samme måde nogen dage. Han er tilgivet ;-)

Du vil sikkert også kunne lide