4

Torsdag er …

Torsdag

Torsdag er at nå at ramme hjemme, mens der stadig er en rest lys tilbage, men det bliver sværere og sværere at nå det. Oskar løber i forvejen, når jeg begynder at pakke sammen, for han holder meget af at være med, men mindst lige så meget af at komme hjem, hvor hans yndlingsplads er på køkkenbænken op af radiatoren. Der ligger han lige nu og snorker, mens jeg nyder en kop te, inden jeg skal videre med forberedelserne til i morgen.

Jeg skal naturligvis på arbejde, men herefter pakker jeg sydfrugterne og drager sydpå. I hvert fald så langt som til Silkeborg. Jeg glæder mig. Jeg skal være i det fineste selskab fredag og lørdag aften og jeg regner faktisk også med, at det bliver godt selskab, jeg skal være i lørdag og søndag, hvor jeg skal på kursus.

Inden er der forberedelser. Der er jo de der kjoler. De stryger jo ikke sig selv. Der skal findes oplader, kamera og måske et objektiv. Der er en computer, der skal bæres med. Jeg skal finde den helt rette taske til at slæbe alle ting i, for jeg er jo en svækling, når det kommer til netop det med at bære, så jeg skal gøre det så nemt som muligt. Bagefter skal jeg orientere mig omkring parkerings-muligheder et sted i nærheden af Ryesgade i det der Aarhus. Ikke nogen nem opgave, er jeg bange for, men der er da P-huse her og der og det er ikke sket endnu, at jeg ikke har fundet et sted at smide Raketten.

Måske jeg bare skulle få tændt det strygejern …

Du vil sikkert også kunne lide