16

Mandag er mørk, kold og jeg er klar

Morgenmørket omslutter mig, da jeg står op for at tage hul på den sidste mandag inden juleferien. Mange af jer andre har sikkert allerede ferie, men min starter ikke før fredag eftermiddag, så jeg ruster mig med varmt bad og kaffe. Jeg nyder stilheden, mens jeg husker, at der igen blev liv og glade dage ved midnatstid, da Greg og Oline ramte matriklen og syntes, at de ville dele lidt af de sidste dages oplevelser. Lige nu er der kun mig med øjne. Resten af huset sover og det gør de sikkert nogle timer endnu.

Hvis jeg skal være helt ærlig, gad jeg godt have ferie. Jeg gad rigtig gerne, at jeg bare skulle stå op til ingenting og langsom kaffe. At jeg kunne strikke lidt, mens jeg lyttede til morgenradio. At jeg ingenting skulle, men bare kunne glæde mig til, at huset fyldes med skønne julegæster. I stedet går jeg ud og skraber bilen isfri, tænder for radioen og starter sædevarmen, fordi jeg kan. Måske jeg finder en sang at synge med på, mens jeg kører nordpå. Jeg tror det. Der er en times tid i bilen forude, så der er vist gode chancer for syng-med. I grunden er det jo hamrende hyggeligt med egentid i en bil med god musik og et lydniveau, jeg ikke fortæller nogen om…

Tag dig i agt, mandag. Jeg er på vej :-)

 

Du vil sikkert også kunne lide