23

Man kunne da også…

Der er faldet sne. Ikke meget, men tilstrækkeligt og det sner fortsat. Et konstant drys af fin sne daler ned over Tjørnevang. Jeg får trang til skov og bagefter varm kakao. Chefen arbejder. Måske jeg kan lokke ham ud senere. Jeg vil i hvert fald forsøge. Jeg elsker sne både når det ligger og når det falder. Kom an!

Når terrassen ikke anvendes til afslapning, er faren, at den forvandles til fjernlager. Det er alt for nemt at åbne døren og lige lange udenfor. Det ses…

Indenfor er stearinlysene tændt. Radioen underholder. Jeg tænker, at vaskemaskinen måske skal fyldes, inden jeg vil overveje at lokke i skoven. Man kan jo yde, før man skal nyde. Hvis man gider.

Der ligger også et lille stykke strik på bordet. Olines striber mangler bare halvandet ærme, men de ærmer er bare SÅ kedelige, at jeg finder på udflugter. Det sidste er jeg god til. Nu i turkis.

Man skulle været et skarn, hvis man ikke holdt af søndagen. Især når mandag er fridag. Ikke sandt? :-)

 

Du vil sikkert også kunne lide