18

Februarfrost

Så skal jeg da lige love for, at frosten kom. Og vinteren. Med en smule sne.

Jeg kan lide frost. Jeg kan bedre lide frost, end jeg kan lide regn og rusk. Jeg er temmelig tilfreds, hvis alternativet er, at jeg skulle leve med skrå og insisterende regn. Jeg afiser gerne bilen, venter på, at den er klar til at fragte mig ud i verden. Jeg finder hue og vanter frem sammen med de uldne halstørklæder og jeg nyder vinterfornemmelsen.

Jeg hader til gengæld at fryse og på trods af flere lag tekstiler, kommer jeg steder, hvor varmen er ét af stederne, man sparer. Køleskabstolkning kunne man kalde det. Stive fingre og ikke samarbejdsvillige håndled er dagligdag lige nu. Jeg håber hver gang, at denne dag er anderledes og de endelig har fundet termostaten, men det sker ikke og imens slæber jeg uldsjaler og store tørklæder, håndledsvarmere og vinterstøvler med indenfor, mens jeg fryser med anstand. Brrrr…

I dag skal der også pakkes varme. Der er udsigt til snebyger. Det er i orden med mig. Jeg skal sørge for at være klar, for dagen byder også på en spadseretur gennem midtbyen. Måske i snevejr. Det ville jeg elske.

Må din dag blive fyldt med store, smukke snefnug og glade smil :-)

Du vil sikkert også kunne lide