13

Pandekager og semlor eller hvordan man ansøger om en mavepine

Nogen her i huset bager pandekager, for det er jo international pandekagedag og vi skulle nødig glemme at helligholde den slags. Det kunne også have været helligholdelse af fettisdag med semlor i massevis, men dagen er jo ikke forbi, så ingen kan vide, hvad det ender med, inden solen går ned. Først pandekager.

Jeg er vild med Kastehelmi. Det er finsk for dugdråber og jeg er vild med Ittalas design, som i den grad fører mig tilbage til barndommens erindringer om glaskander fyldt med iskoldt saftevand. Faktisk er jeg så vild med det, at jeg nok lige fik købt en smule af det i går.

Pandekagerne kan jo snildt serveres på et af de smukke fade, jeg var heldig at få fingre i…

De smager måske ikke bedre, men de tager sig smukt ud, er jeg sikker på.

Gider vi bagefter, står der Mariefred på programmet. Måske energien kun er til at læne sig tilbage med te og strikketøj. Så er det også i orden. Ferie er kun at gøre, hvad man gider.

Bonusinfodu kan altså finde guld lige her, hvis du er til noget af det fede, nordiske design til outlet-priser og så sender de endda lige til døren.

Du vil sikkert også kunne lide