18

Gråvejrssøndag går da fint an, når det ikke kan være anderledes…

Jeg er færdig med de to, små Clover. De er vasket. De ligger til tørre. Om lidt kan de tages i nærmere øjesyn, men indtil de kan det, har jeg fundet en gammel kending frem. En herrestrik til Kenneth i lækker uld og en smuk farve. Faktisk er den meget tæt på kun at mangle ærmerne, men den har været længe undervejs, fordi jeg hele tiden får nye ideer. Så ligger jeg den over i hjørnet. Han venter nemlig ikke på den. Faktisk ved jeg ikke, om han ved, at jeg strikker den.

Nu er den fundet frem igen og jeg tager lige et par pinde eller tre, for jeg burde nok lige…

Jeg lytter til radioen, strikker, drikker kaffe og overvejer, hvor solen bliver af. Forårsfornemmelsen er signifikant stærkere, når solen står ind af vinduerne, men det er åbenbart ikke i dag, jeg skal have den fornøjelse. Skidt med det, for jeg holder søndag. Det går sagtens an i gråvejr.

Du vil sikkert også kunne lide