15

Fredagsforventningsfalbelader

Jeg kan blive forræderisk stædig, hvis det bider mig. Ikke sådan, at det rammer andre, men jeg skyder mig selv i foden, fordi jeg insisterer. Sådan er det vist med arbejde i dag, for jeg føler mig halvdøv og øre/hoved gør ondt, men jeg vil så gerne af sted igen, så jeg gør det altså. Jeg trænger sådan. Jeg har brug for at mærke, at verden udenfor Tjørnevang stadig findes, for jeg har efterhånden ikke været udenfor en dør i mere end en uge og jeg trænger. Grusomt. Det må briste eller bære.

Om lidt smutter jeg op under den varme bruser. Bagefter finder jeg tekstiler, som passer til dagens grå og våde dekoration. Jeg elsker regnvejr, så mig gør det ingenting. Jeg synes, at det er hyggeligt. Lige til bøger, strik og skoldhed te. Når jeg har fri, altså!

I dag kommer Lone. Weekenden skydes i gang med et hus, der langsomt fyldes med mennesker. Jeg glæder mig. Jeg har frisklavet appelsinmarmelade og hvis jeg gider også et friskbagt brød, når klokken slår tre, men inden snupper jeg altså lige det bad og får akkumuleret de kræfter, der skal til. Jeg glæder mig til at træde ud i regnen. Om snart.

Må din fredag blive fuld af dejlige ord og tilpasse mængder regn :-)

Du vil sikkert også kunne lide