12

Stilhed før stormen

Fredag er bare vidunderlig, når den byder på strikketøj og Annemette på mobilen. Højtaleren er slået til, så jeg kan strikke og snakke og det går glimragende, når først jeg er kommet i gang. Vi vender verden og der er nok at vende, for vi har ikke talt sammen i det meste af en uge. Annemette og Heidi har været i Amsterdam. Jeg har været misundelig.

Mit abonnement giver taleret en time om måneden. Kenneth mener det er alt rigeligt. Annemette og jeg ved bedre ;-)

Om lidt vil jeg finde lidt forsømt tv at hygge med på min iPad. Der kan sagtens strikkes til og jeg nyder, at der er helt og aldeles stille omkring mig. Huset er tomt et lille stykke tid endnu og det er altså ikke så ringe endda at skyde weekenden i gang med lidt alenetid, inden huset igen fyldes af snak, grin og sko allevegne.

Det elsker jeg også :-)

Du vil sikkert også kunne lide