14

Bybilledet

Aalborg er stille og smuk tidligt om morgenen…

Jeg fik en tur gennem kernen i foræring denne fredag morgen. Og i tilgift en sjov opgave. Og tidligt fri.

Kontrasten var til at få øje på efter et par hundrede meter, da jeg nåede ned til Sauers Plads, hvor mine heste holdt og ventede, men nogen er da ved at nette stedet. Ny planter i snorlige rækker skal gøre området grønnere end gråt. Jeg håber, at det lykkes.

Jeg holder på øverste dæk. I vinter har jeg foretrukket nederste, for der er ingen vejr og derfor ingen is at skrabe, sne at børste eller andet, som kan forsinke en hjemtur. Da foråret kom, kunne jeg lide fornemmelsen af lys og luft, så nu parkerer jeg på toppen med udsigt til stuerne på førstesal i Frederiksgade. En skønne dag er der sikkert en at vinke til derovre.

Jeg har weekend!

Du vil sikkert også kunne lide