22

Jeg har drukket kaffe og sprunget over og …

Morgenen var kølig og grå, men til gengæld skinner solen nu ved halv ti-tiden og lokker mig snart ud på terrassen, hvor jeg skal i gang med at sætte de sidste planter i jorden.

Jeg har drukket kaffe, testet nyindkøbte ferietekstiler (badedragt kunne være et eksempel) og overvejet at vaske tøj. Jeg har droppet at vaske tøj og i stedet fordybet mig i muligheden for at lokalisere lige præcis de benklæder, jeg drømmer om. Jeg har drukket lidt mere kaffe og pludselig husket, at det er pinse og jeg faktisk har fri til tirsdag morgen. Det fejrede jeg med at overveje at vaske tøj, men jeg droppede det igen, for pludselig er der jo frygtelig god tid til det hele.

Brudeslør

Jeg har overvejet, om det ikke kunne være en fantastisk idé at overveje, om jeg skulle bage brød, men det blev ved overvejelserne. I stedet valgte jeg at afsøge Internettet for billige mobilopladere, smarte herre-sko og en anelse krydderier og så huskede jeg pludselig…

Drømme går i opfyldelse

Klar til strikkeaftener

Vores mega-monster-store egetræsbord er ankommet. Nu står der næsten 4 meter bord nede i butikken. Bord så det forslår. Bord så vi kan få sat skibe i søen og lade drømmen om strikkecafé gå i opfyldelse. Bord så vores kunder kan bydes på kaffe og te, en pause og muligheden for på sigt at lade sig inspirere af f.eks. en samling strikkebøger, magasiner og modeller på stribe.

I går fik vi syn for sagn. En stor del af vores kunder valgte at bruge et øjeblik eller to ved bordet og det var lige akkurat, hvad vi havde håbet på, at de ville have lyst til. For de medbragte mænd var det en kærkommen lejlighed til at stå af garn-ræset og sætte sig med en kop kaffe og jeg vil bestemt mene, at fredagens bordpynt i fremtiden skal inkludere dagens avis, så de har lidt læsestof. For strikkeglade kvinder var det en skøn mulighed for lige at sætte sig, snakke med andre med samme interesse og lade sig inspirere af hinanden.

Jeg elsker den stemning, der opstår, når mennesker mødes. Det skete i går ved bordet hos Garnudsalg, akkurat som jeg havde håbet. Drømme går i opfyldelse og idéer viser sig heldigvis at være gangbare ind imellem :-)

Du vil sikkert også kunne lide