10

Gråt med gråt på

Overskyet. Gråt med gråt på, men helt vindstille.

Det er i orden med mig. Hvis der er vindstille, er jeg glad. Blæst stresser mig. Jeg bryder mig ikke om at være ude i blæsevejr, men uden vind bliver alt vejr dejligt at færdes i. Regn falder stille, sne daler og sol varmer. Det er til at forholde sig til og sådan er det også med en gråvejrsdag i juni. Udeliv er skønt i stille vejr. Man kan tage lag på, så man er tilpas varm og man kan sagtens både luge, grille og plukke blomster i gråvejr.

Man kan også gå på arbejde. Hvis man lige kan komme ud af døren, altså. Kaffen smager ekstra godt denne morgen, men jeg har plads til at trække tiden. Det nyder jeg, ligesom jeg nyder kigget til haven, den grå himmel og akelejerne lige udenfor vinduet.

Jeg elsker vejr som det i dag. Gråt med gråt på. Det har sin egen charme. Stille, beskedent og smukt.

Torsdag er en god dag. Jeg kan mærke det :-)

Du vil sikkert også kunne lide