4

Endelig påskeferie

Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken, så det var bare med at få pakket og komme afsted i går, da vi kunne holde fri.

Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken

Vi kørte forskudt. Kenneth tog først en tur herop, fordi han ikke kunne tænde for varmen hjemmefra. Måske skidtet ikke virkede og så gad vi ikke pakke og slæbe det halve af Tjørnevang herop, kun for at køre hjem igen.

Mens han var heroppe, fortsatte jeg nu alligevel med at pakke. Jeg kender ham. Han løser problemerne, så jeg var ikke i tvivl om, at vi kom afsted.

Jeg nåede at køre, inden han var hjemme igen for at pakke sine ting, så vi ankom altså forskudt og ja, vi kører i hver vores bil. Selvfølgelig. Vi skal ind imellem hver sit sted hen og indskrænket frihed virker skidt for os.

Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken
Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken

Alt ligner sig selv og jeg er endelig ved at være klar

Her står tingene, som vi forlod dem i efteråret, da vi flyttede hjem på Tjørnevang. Min hylde med male- og tegnegrej står og venter på, at jeg er klar. Min fuglebog står klar til nye opdagelser. Det er faktisk bare mig, vi skal have skubbet ud over kanten, men jeg er træt. Træt helt ind i det inderste af mig.

Mit liv er så fint lige nu. Der sker så mange gode og dejlige ting. Jeg slås bare fortsat med mit venstre øre og den nedsatte hørelse. Tiden op til med et øre, der var næsten totalt uden hørelse på grund af alt det medicin, der var proppet ind i det, har fået min nakke til at sætte sig. Nu har jeg daglige spændingshovedpiner som tro følgesvende, men jeg er endelig ved at få skovlen under de muskler, der har sat sig. Det har krævet blod, sved og masser af tårer, men jeg tror endelig på det.

Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken
Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken
Så blev det endelig til påskeferie og selvfølgelig er vi stukket af op i sommerhuset. Vi var heroppe forrige weekend for at sikre, at her var klart til påsken

Vi har ferie i den kommende uge

Vi er så heldige, at vi kan holde ferie i næste uge. Det har vi glædet os til. Vi har ikke haft ferie siden sidste sommer, så de dage falder så dejligt og tilpas.

Vi er ikke længere væk, end de kan komme i kontakt med os inde fra Garnudsalg og vi kan være derinde på små 40 minutter, så det går sagtens an og så er vi altså bare heldige med et dejligt og kompetent personale, som sagtens selv træffer beslutninger.

Jeg er så klar til en lang påskeferie og jeg er på den bedste plet i verden.

Rigtig god påske til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide