8

Lidt stemningsbilleder fra Nice

Vi har efterhånden været i Nice så mange gange, at jeg kender den gamle bydel, som min egen bukselomme. I dag tog jeg turen derind uden kamera. Jeg havde min telefon med og den kan snildt snuppe et foto eller to, men det tunge spejlrefleks holdt hviledag, ligesom mig. Det afholdt mig nu ikke fra at knipse, så her kommer en stak stemningsbilleder og så fik vi for øvrigt de bedste Galettes og Crepes, vi længe har smagt. En varm anbefaling her fra til Creperie Le Trimaran lige overfor det lille, lokale fiskemarked.

Vi blev sat af på Promenade des Anglais, hvor vi hurtigt fandt en bænk i skyggen. Her sad vi med koldt til svælget og nød udsigten, mens Kenneth fik parkeret bilen. Det var ikke skidt, skal jeg hilse og sige.

Jeg gad altså godt eje en af de her små huse. Ikke for noget vel, men man kan da godt ønske, selv om priserne for en bolig i Nice aldrig nogensinde kommer indenfor min rækkevidde.

Vi brugte det meste af dagen i Nice. Vi har travet masser af kilometer. Vi har brugt lidt penge. Vi har hygget og da vi kom hjem, blev poolen invaderet. Der har vi ligget indtil nu, hvor vi skal have pizza og tomatsalat.

Jeg er den, der er smuttet :-)

Du vil sikkert også kunne lide