10

Luksusformiddag

Det regner og rusker udenfor denne morgen, men det betyder ingenting, for jeg skal være inde i tørvejr og med udsigt til det smukke efterår og en formiddag, hvor jeg ikke bliver overbelastet. Jeg hygger mig. Jeg er på et værksted, hvor håndværk er i højsædet. Jeg kan lide den slags. Jeg kan iagttage, hvordan teori omsættes til praksis og jeg kan nyde den skiftende himmel udenfor vinduet.

Senere skal jeg retur til byen, men lige nu er der udsigt til marker. Kontrasten er stor og konstant, når man bor i Aalborg, hvor der ikke er mange minutter mellem yderpunkterne.

Jeg er priviligeret. Når jeg ikke behøves, er jeg givet internetadgang og carte blanche til livsnydning. Det er jeg altså rigtig god til.

Må din torsdag blive fuld af tørvejr og nydelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide