30

Raven eller hvordan Oline endte i strik fra hendes SØDE mor

Olines Raven er endelig tør. Det var håndvask og efterfølgende ikke alt for meget vriden eller pressen, så den tog sig god tid, inden den endelig var klar til at blive prøvet. Med succes, heldigvis. En vask havde nemlig gjort den blød og venlig, så armene kan bæres tæt til kroppen, hvis det er ønsket.

Farven er så utrolig smuk og klæder hende rigtig godt. Jeg synes faktisk, at blågrønne toner klæder det pigebarn ualmindelig godt, så det er ikke helt uheldigt, at vi landede der, da vi snakkede muligheder.

Fakta:

ModelRaven af Helga Isager fra bogen THE BIRD COLLECTION.

Garn:  Blackhill Højlandsuld i mørk petroleum og Blackhill Alpaca i farve nummer C819.

Pind:  3 & 4½ – KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: I alt 368 gram omtrentligt fordelt på 220 gram højlandsuld og cirka 150 gram på alpacaen, hvis jeg skal gætte kvalificeret.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Et dejligt strikketøj, men jeg HADER altså de lange vrangpinde, så det var en lettelse, at der ikke skulle alt for mange til af dem, inden jeg var i mål. Oline er glad og tilfreds. Det sidste er det vigtigste :-)

Du vil sikkert også kunne lide