11

Hvordan tvang nogen gange er ganske befordrende for mit velbefindende

Jeg arbejder delvist hjemmefra i dag. Det kan nogen gange være en udfordring, for jeg bliver – uvist af hvilke grunde – ind imellem smidt af den server, jeg sidder og arbejder på.

Tidligere brugte jeg lang tid på at forsøge at komme på igen. Beskeden var ofte, at alle licenser var i brug og jeg måtte vende tilbage senere. Det gav en masse frustrationer. Nu har jeg fundet løsningen. Når det sker, er jeg nu officielt på pause. Jeg går simpelthen. Jeg går op i køkkenet og laver en kop kaffe, smører et stykke knækbrød, spiser et æble eller går ind og siger hej til ham chefen, jeg ellers ikke ser meget til.

Jeg ved jo i grunden udmærket, at pauser hjælper til at klare hjernen. At de giver mulighed for at få lidt luft, ny inspiration og gavnlig bevægelse. Jeg er bare alt for dårlig til at huske at tage dem. Det husker jeg nu. Det gør godt, kan jeg mærke, så hurra for, at vi i spidsbelastede perioder ligger lige i underkanten af antal licenser. Jeg klarer mig. Fint :-)

Du vil sikkert også kunne lide