15

Fordelsfredag

Efteråret har forlængst taget pynten af min have. Når Oskar og jeg går derude, er der ikke mange formildende omstændigheder. Det bliver kun ekstra tydeligt, at huset trænger til en kærlig hånd. At maling af både vinduer og mur er nødvendige arbejder, som venter forude. Den eneste formildende omstændighed er, at det netop er efterår og derfor ikke årstiden for den slags sysler, men derimod for de indendørs, som kunne inkludere varm te og hygge. Der er fordele at finde alle steder.

Min skulder er stadig hele umulig. Mere umulig. Faktisk er den så umulig, at jeg må bede Kenneth om at køre mig på arbejde i dag. Jeg kan ikke løfte min højre arm uden det giver stærke smerter i skulderleddet. Jeg håber til gengæld, at jeg alligevel kan tolke. Det må forsøges. Det er jo fredag. Min tolkedag er kort. Weekenden venter lige om hjørnet. Det går garanteret og med sådan en skulder, kan man jo ikke støvsuge. Der er jo fordele at finde alle steder.

Må du finde dine denne fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide