32

Begavet

Jeg havde en dejlig fødselsdag i går. Jeg fik masser af gaver. Gode gaver. Dejlige, skønne og smukke ting, som kan glæde mig hver eneste dag vinteren igennem. Jeg fik stager, krus og glade ønsker. Jeg har tændt lys i en af gaverne i dag, da jeg kom hjem. Det gør mig glad, at jeg kan det. Det var så dejlige gaver, jeg fik.

Jeg fik også en ny telefon. Den gamle har ikke fungeret længe, så jeg har været temmelig træt af konceptet mobiltelefon, men nu er jeg bare herreglad!

Android eller iPhone er vel det nærmeste vi kommer troskollisioner i Danmark i dag. Jeg betjener hver dag begge dele. Android i professionel sammenhæng og iPhone som privatmennesket Liselotte. Begge dele fungerer fantastisk.

Jeg elsker æstetik. Jeg elsker orden. Jeg elsker smukt design. Jeg elsker, når jeg ikke skal gennemrode alle hylder for at finde det, jeg leder efter. Jeg elsker, når tingene er overskuelige og nemme at gå til. Jeg synes, at begge telefoner har fordele og ulemper.

Jeg elsker min nye iPhone. Den er hvid!?

Du vil sikkert også kunne lide