35

Nå ja, det er da blevet til en babyvest eller to …

Jeg har ligget underdrejet, så derfor er der sket lige præcis ingenting i flere dage. Udemærket, synes min krop. Jeg hører, hvad den siger. Jeg selv er sådan midt imellem, for jeg ville hellere kunne sige, at her var sket en hel masse, men det ville altså være løgn.

Vestene her er mange dage gamle, men derfor er de stadig værd at nævne, for søde og anvendelige er de altså og præsenteret tidligere er de ikke, så de kan vel gøre det ud for en returnering. Lidt sølle måske, men velment.

Fakta:

Model: Vest med perlemønster af Susie Haumann fra bogen All you knit is love.

Garn:  Blackhill Højlandsuld i farverne Mørk Indigo og Syrlig.

Pind:  3 – KnitPro Hurtigstrikkere.

Garnforbrug: Henholdsvis 32 og 33 gram inden vask.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg elsker at strikke småt. Det tager ingen tid og når man er resultatorienteret, som mig, er det absolut anbefalelsesværdigt.

Du vil sikkert også kunne lide