4

Få uger mellem forår i Pistoia og sne i Aalborg

Vi har sne i Aalborg – der var forår i Pistoia. Det er næsten ikke til at begribe, at det for tre uger siden føltes som forår, da vi ankom til Pistoia i Toscana. De havde femten grader, sol og ingen vind, så vi måtte næsten knibe os selv i armen, da vi åbnede bildørene på parkeringspladsen foran hotellet.

Efter at have båret bagagen op på værelset, tog vi bilen ned i byen. Det er – ligesom i de fleste italienske byer – ingen nem opgave at finde parkering, men der ligger en plads ikke langt fra centrum, som lader dig parkere for et beskedent beløb, så den brugte vi. Fra pladsen er der kun en ganske kort spadseretur til centrum. Pistoia er ingen storby, men en skøn provinsby, som vel tåler sammenligning med Silkeborg eller Roskilde, hvis vi skal finde en dansk pendant hvad angår indbyggertal, så den er til at overse og vi var inde i byen efter mindre end ti minutter på Apostlenes heste.

Vi nød den friske spadseretur efter de mange timer i bilen. Vi var også meget glade for temperaturen og den varme sol, så vi nød virkelig den sene eftermiddag, mens vi rystede rejsestøvet af i både bogstavelig og overført betydning. Det gjorde godt at røre sig.

Sne i Aalborg - forår i Pistoia

Den første dag nåede vi ikke rigtigt at se byen, men vi nåede at lande og nyde og fornemme de skønne hjørner af en by, vi allerede følte os lidt fortrolige med. Vi kunne genkende stederne og huske, hvor vi havde været sidste år.

Vi gik hjem i mørkningen. Vi blev lidt udfordret, for vi havde ikke noteret os, hvor vi havde parkeret bilen. Vi havde en lille fornemmelse for retningen og det skulle heldigvis vise sig at være rigtigt, for det var mørkt, da vi endelig fandt den og kørte hjem til en skøn middag på hotellet.

Vi havde fået en lille fornemmelse af foråret. Alt for tidligt skulle det vise sig. Det har sneet hele dagen i dag her i Aalborg. Ikke meget, men tilpas. Jeg elsker sne, så jeg klager ikke det mindste :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide