10

Hverdagslykken ligger jo altid på lur

Gode intentioner er der nok af og vejen til Helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. Jeg har for få arme og alt for få timer. Jeg har alt for meget, jeg gerne vil. Jeg vil gerne være der for dem, der har brug for det og jeg synes ærlig talt, at der er alt for lidt tid at rutte med for øjeblikket, hvilket mit bord tidligere vidnede om.

Hvad jeg gerne ville...

Det er anderledes nu. Der er ryddet op og gjort rent bord. Ikke på opgavefronten, men forventningerne jeg havde til mig selv, har jeg pakket væk og med dem kom også et rent, ryddeligt bord. Det gjorde godt.

I ovnen er et fad med rodfrugter og kylling krydret til at give varme til de, som måtte trænge. Jeg har snuppet et par Panodiler. I aften vil jeg strikke. Måske på Olines nyeste ønske. Måske på noget helt andet. Jeg vil taknemmeligt nyde, at jeg har en dejlig familie, som gider sofahygge med mig. Den slags skal påskønnes. Jeg elsker dem.

Du vil sikkert også kunne lide