13

Fredag, din dejlige skrubtudse

Fredag er her. Allerede. Ugerne løber af sted og jeg kan knap følge med for øjeblikket, men det betyder bare, at foråret kommer tættere på med rekordfart og det er så meget i orden med mig.

Jeg nyder de lyse eftermiddage. I går nåede klokken at passere seks, før jeg kapitulerede og tændte lys over langbordet oppe i køkkenet. Jeg suger lyset til mig. Jeg trænger sådan. Jeg er lys-vampyr. Jeg er i underskud.

Jeg sad en del af eftermiddagen ved bordet med nye strikkepinde mellem hænderne. Jeg er vild med dem, men skal nok uddybe senere. Jeg hyggede mig sådan. Kenneth holdt fri i fornuftig tid og det levnede plads til, at vi alle kunne sidde og hygge og snakke om alt det, der optager os lige nu. Oline er specielt optaget af alle sine eksaminer. De ligger som perler på snor lige nu og hun er jo en af de allerførste studenter i Danmark dette forår, så det hele sker lige nu og her. Vi skal snart have snakket studenterfest. Tænk engang.

Forår om hjørnet

I dag er det bare fredag. Min yndlingsdag. Fredag med planlagt hygge og shoppetur efter arbejde. Oline skal have huller i ørerne. Hun har ventet længe med den beslutning, men nu skal det være, siger hun. Hun hopper ikke hovedløst ud i noget. Jeg beundrer hende for at være så tro mod sig selv og aldrig nogensinde lade noget udefra bestemme, hvad hun vil eller skal. Hun er virkelig cool. Jordbæris i maven har hun. Jeg bliver så glad.

Sagde jeg, at det er fredag? Ja, det gjorde jeg vist, men den slags kan ikke gentages for ofte. Jeg synes jo, at det er den bedste dag på ugen!

Må din fredag blive tilpas fyrig og overvældende farverig!

Du vil sikkert også kunne lide