37

Jeg vil gerne anbefale…

Jeg er vild med engelske serier. De giver mig ro i maven, lyst til te og strikketøj og jeg elsker at sætte mig til rette med en ny af slagsen. Netflix er min bedste ven. Jeg finder den ene skønne serie efter den anden. Måske du kan lide de engelske serier også? Så vil jeg gerne anbefale:

Call the Midwife

Call the Midwife, som er en skøn, lille historie om den nyuddannede jordmoder Jenny Lee. Vi følger hendes arbejde som jordmoder i den fattige East End i London. Serien foregår i 1950’erne og der er et skønt og elskeligt persongalleri, akkurat som man kan forvente sig af en BBC-produktion.

Jeg slugte alle afsnit og var helt ked af det, da jeg nåede til enden af serien. En afløser måtte der til. Så fandt jeg Land Girls.

Land Girls

Land Girls foregår i den smukkeste, engelske natur og under 2. verdenskrig, hvor fire unge kvinder er indskrevet til værnepligt. De ankommer til the Hoxley Estate, hvor de skal arbejde i landbruget og undervejs sker der naturligvis alt det, man kan forvente af en BBC-serie, nemlig masser af ulykkelig kærlighed, tragedier og små dagligdags skærmydsler, stor lykke og forelskelser der er både u- og gengældte.

Land Girls er jeg ikke til vejs ende af endnu, men det har været sjovt at se, at den cardigan jeg lige nu er i gang med, kunne medvirke uden overhovedet at skille sig ud. Den falder lige akkurat ind i den tidslomme.

Kiwi Cardiganen

Den grønne farve ses overalt i serien og små cardigans med mønsterborter er et must, så man kan vel sige, at jeg ender som en ægte Land Girl og så er det da heller ikke det værste, jeg kunne ende som.

Har du mulighed for det, så se endelig begge serier. De er skønne :-)

Du vil sikkert også kunne lide