9

Jeg er ved at være klar til påskeferie, så gider du lige holde op!

Jeg har sådan glædet mig. I morgen med og så er der påskeferie. Jeg plejer at arbejde omkring påsken, men i år har jeg ønsket ferie og holder derfor mere end en uge fri efter morgendagens nedpakning af kontoret. Vores gulv skal jo lægges om, som du sikkert husker.

Det skulle efter sigende være hard-core eksperter, der nu slider med de gamle, skæve gulve og vi er fulde af fortrøstning og pakker ned endnu en gang, mens vi glæder os til, at vi (igen) kan flytte ind efter påsken. På vandrette gulve. Tak!

Jeg har i dag indkøbt nyt hold orden i alting aggregat og jeg er blevet begavet med foto af en kollega på hjørnet af bordet. Ja, et foto visende hende. Jo, i den ramme var egentlig monteret et stykke grafik af egen avl, men da jeg kom i dag, var det overraskende nok udskiftet med omtalte foto af hende og bevares! Pæn er hun da! ;-)

En god grund til hævn The Ninja-Way er slet ikke så tosset endda. Jeg er hurtigere end min egen skygge, når det er påkrævet, så hun kan vente sig.

Min hals føles, som denne havde været trukket op og ned gennem den...

Altså er der alt i alt meget at glæde sig til. Derfor forstår jeg heller ikke, at min hals pludselig gør ondt og føles, som havde jeg halet denne sukkulent inklusive lerpotte og og ned gennem den et urimeligt antal gange. Lige nu leder jeg efter et sted at klage.

Du vil sikkert også kunne lide